Om oss

Välkommen till oss på Parkettspecialisten

Vi vågar numera påstå att vi är experter på golv, efter närmare 40 års erfarenhet som golvläggare på Södermalm. Du kan känna dig trygg med oss på Parkettspecialisten när du behöver golvläggning och golvslipning. Sedan vår start har vi breddat kompetensen och erbjuder numera även tjänster inom måleri, snickeri, plattsättning och el.

Erfarna golvläggare som brinner för hantverket

Företaget Parkettspecialisten grundades för 25 år sedan. Under vår tid har vi hjälpt tusentals privatpersoner och företag med alla typer av tjänster inom golv: ytbehandlingar av alla slags trägolv, golvläggning och golvslipning. Något vi gillar extra mycket är att lägga massiva trägolv! Dessutom kan vi konsten att laga och slipa golv, så att de blir som nya igen. Oavsett uppdrag gör vi alltid vårt bästa för att leva upp till vårt namn.

Vi kan slipa och lägga parkettgolv

Välkommen in till vårt showroom i Årsta

Att hjälpa våra kunder välja nytt golv är något av det roligaste i vårt yrke. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att välja golv. Vi kan visa många olika golv för dig att välja bland. En liten bit söder om söder finns dessutom vårt lilla showroom. Har du vägarna förbi Årsta är du varmt välkommen in för att se våra golv.

Hos oss får du alltid 5 års garanti

Vi tar oss an stora som små uppdrag och ger oss inte förrän du som kund är nöjd. Vi är måna om dig och erbjuder därför alltid följande när du anlitar oss för att lägga nytt golv eller slipa dina golv:

  • Du får alltid 5 års garanti på alla våra arbeten
  • Arbetet utförs alltid av erfarna golvläggare
  • Vi använder bara kvalitetsprodukter och kvalitetsmaterial

Som privatperson blir ditt pris ännu mer förmånligt tack vare ROT-avdraget.

Behöver du hjälp av erfarna golvläggare på Södermalm för din golvläggning eller golvslipning? Ta hjälp av oss på Parkettspecialisten!